Uw haren permanenten te Vianen

Denkt u eraan om uw haren te laten permanenten en woont u in de buurt van Vianen? Maak dan zeker een afspraak bij salon Equipe Hairstyling. Onze kapsters voorzien zowel heren als dames graag van vakkundig advies. Zij zorgen er niet alleen voor dat u met de perfecte krullen de kapsalon verlaat, maar ook dat deze nog lang na uw bezoek in model blijven.

Bel ons om een afspraak te maken!

Laat uw haren in de prachtigste krullen permanenten door onze kapsters in Vianen

Of u steil haar heeft of uw eigen krullen een boost wil geven: het kan allemaal in onze salon. Wij voorzien u van een consult op maat, dat goed aansluit bij uw wensen. Voor het permanenten gebruiken wij uitsluitend professionele producten om geen schade aan uw haar toe te brengen. Aan het einde van de behandeling geven wij tips over hoe u uw permanent het langst mooi houdt. Als u toe bent aan een volledig nieuwe look, kunt u uw permanent ook reserveren in combinatie met een hippe kleurbehandeling. Na het permanten in de salon in Vianen worden uw haren netjes in model geknipt. Zo lopen alle dames en heren met een fris kapsel de salon uit.

Plan gemakkelijk telefonisch uw afspraak

U reserveert eenvoudig een plekje in onze agenda door te bellen naar 0347 – 37 25 22. Volgens afspraak komt u gezellig bij onze salon in Vianen om uw haren te laten permanenten. Ook voor vragen en advies zijn wij zijn telefonisch bereikbaar.

✓ Persoonlijke aandacht
✓ Gespecialiseerd in kleuren
✓ Op koopavonden geopend

 

 

Equipe Hairstyling

Ursulinenhof 105
4133 DD Vianen

 

Openingstijden

Ma 09:00 – 18:00
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 18:00
Vr 09:00 – 21:00
Za 08:00 – 16:00