Laat uw haren knippen in Vianen

Door uw haren te laten knippen bij Equipe Hairstyling te Vianen, onder Utrecht, weet u zeker dat u met een prachtig kapsel naar buiten loopt. Onze kapsters zijn professioneel opgeleid en vullen hun kennis regelmatig aan met cursussen. Voor zowel dames als heren zijn zij op de hoogte van de nieuwste trends. Zo weet u zeker dat u volgens de laatste mode geknipt wordt.

Bel ons om een afspraak te maken!

Uw haren in de stijlvolste kapsels laten knippen te Vianen

Wij ontvangen u graag bij onze kapsalon in Vianen, in de buurt van Utrecht, waar we u uitgebreid adviseren over het knippen van uw haren. Wij luisteren naar uw wensen en vullen deze aan met onze eigen kennis. Zo kijken we bijvoorbeeld goed naar de vorm van uw gezicht om daar een passend kapsel bij aan te raden. Natuurlijk staan uw eigen voorkeuren bovenaan en dringen wij u nooit iets op waar u zelf niet honderd procent achter staat. Mocht u ervoor kiezen om uw haar te laten permanenten bij ons in Vianen, dan knippen wij uw haren daarna mooi in model. Ook na het laten zetten van hairextensions stijlen wij u kapsel netjes tot een geheel. Dus als u uit de buurt komt van Utrecht, kunt u met een gerust hart uw haren laten knippen bij ons in Vianen.

Bel ons vandaag nog voor een plekje in de agenda

Bent u in de buurt van Utrecht of Vianen en wilt u bij ons uw haren laten knippen? Wij knippen zowel vrouwen als mannen. Bel dan snel voor het inplannen van een afspraak. Dit kan via het nummer 0347 – 37 25 22. Ook voor vragen neemt u telefonisch contact met ons op.

✓ Persoonlijke aandacht
✓ Gespecialiseerd in kleuren
✓ Op koopavonden geopend

 

 

Equipe Hairstyling

Ursulinenhof 105
4133 DD Vianen

 

Openingstijden

Ma 09:00 – 18:00
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 18:00
Vr 09:00 – 21:00
Za 08:00 – 16:00