Professionele hairextensions laten zetten in Vianen

Voor mooie kwaliteit hairextensions kunt u terecht bij Equipe Hairstyling in Vianen. Dit is ideaal om uw haar in lengte te doen toenemen of om extra volume te creëren. Of u nu uit Utrecht, Houten of Woerden komt: iedereen uit de omgeving van Vianen is welkom om in onze salon hairextensions te laten zetten.

Bel ons om een afspraak te maken!

De mooiste hairextensions van Vianen, Houten, Woerden en omgeving

Het plaatsen van extensions valt onder ons ruime aanbod aan behandelingen voor vrouwen en mannen. Al onze kapsters zijn hierin gespecialiseerd en voorzien u van uitstekend advies op dit gebied. De hoeveelheid extensions die nodig zijn voor het gewenste resultaat, is afhankelijk van uw eigen haar. U wordt hier uiteraard vakkundig over geïnformeerd. Na het zetten van de extensions knippen wij uw haar in model, zodat de hairextensions niet te onderscheiden zijn van uw eigen haar. Onze terugkerende klanten uit onder andere Woerden en Houten bewijzen dat het plaatsen van hairextensions bij ons altijd goed gebeurt.

Extensions van Great Lengths

In onze dameskapsalon maken wij gebruik van hairextensions van het merk Great Lengths. Voor deze extensions wordt gebruikgemaakt van 100% menselijk haar, dat door nauwkeurige selectie en productie garantie biedt voor hoge kwaliteit extensions. De hairextensions van Great Lengths zijn er in vele kleuren en lengtes. Daardoor vinden we zeker de juiste extensions die goed aansluiten bij uw haar en wensen. Zelfs voor krullend haar hebben wij passende extensions. Uw kapster zal na het plaatsen van de extensions advies geven voor een optimale verzorging van het haar. Zo geniet u extra lang van uw lange en volle lokken.

Plan gelijk een afspraak in

Woont u in Houten, Woerden, Nieuwegein of een andere plaats in de buurt van Vianen? Voor het plaatsen van hairextensions kunt u in onze kapsalon te Vianen terecht. Het inplannen van een afspraak gaat telefonisch via 0347 – 37 25 22. Voor vragen of advies staan wij u ook altijd te woord.

✓ Persoonlijke aandacht
✓ Gespecialiseerd in kleuren
✓ Op koopavonden geopend

 

 

Equipe Hairstyling

Ursulinenhof 105
4133 DD Vianen

 

Openingstijden

Ma 09:00 – 18:00
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 18:00
Vr 09:00 – 21:00
Za 08:00 – 16:00